UŽ VÁS NUDÍ? VYMEŇTE HO!

UŽ VÁS NUDÍ? VYMEŇTE HO!

O čom, že je reč? O popruhu na kabelku:-) Farebnom, vymeniteľnom módnom trende tohto roku, ktorý u nás navyše nájdete za bezkonkurenčné ceny.

Chceš, aby ti tvoja obľúbená taška alebo kabelka nezovšednela? Potom skús trochu kreativity a vdýchni ju tak nový život. Stačí úplne málo, že sa tomu nechce snáď ani veriť – vymeniť jej popruh. Áno, to je celé kúzlo. Je to geniálne jednoduché a dnes toľko IN.

Vďaka výmennému látkovému ramennému popruhu môžete svojej kabelke dodať „new look“ a zladiť ju s rôznymi outfitmi na rôzne príležitosti. Čierno-biely sa bude treba hodiť k Astrid Blu Scura alebo s etno vzorom v žltohnedej farbe skvele sadne k Federica Marrone Chiaro. Vyberte si z rôznych variantov ten, ktorý vám padne do oka.

Šírka popruhu je 5 cm, dĺžka až 115 cm. Na oboch koncoch je opatrený univerzálnou kovovou prackou a nastaviť si ho môžete podľa svojich preferenciách.

Kabelky sa vyrábajú v najrôznejších designoch, stačí teda len siahnuť po tej správnej. Výhodou je práve tento látkový odnímateľný popruh, ktorý z crossbody tašky urobí multifunkčnú záležitosť.

Prečo sa zbytočne zbavovať kabelky alebo tašky, ktorá inak vyzerá aj slúži stále dobre. Stačí ju iba trochu vylepšiť.

Facebook Page Cover (2)

3 skvelé tipy, ako ozdobiť kabelku

Väčšina milovníčok módy má doma poriadnu zbierku kabeliek. Ak máte aj vy nejakú kabelku, ktorú ste si už, ako sa hovorí, okukala, skúste z nej urobiť úplne nový kúsok. Stačí len byť kreatívny! 

Šatka

Určite máte doma šatku, ktorú je možné uviazať na akékoľvek miesto na kabelke. Skvele vyzerá ledabylý uzlík aj prepracovaná mašľa.

Popruh

Nový „kabát“ môže kabelke dodať, ako sme písali vyššie, aj vymeniteľný látkový popruh. Môžete ho kedykoľvek prirobiť kovovými karabínkami a podľa chuti zase vymeniť za nový alebo ten pôvodný.

Prívesok

Tých je jednoducho nepreberné množstvo a záleží len na vašom vkuse. Až sa vám nebude páčiť, prehodiť ho môžete napríklad na kľúče. Potom ich vždy už vo svojej kabelke ľahko nájdete.