APRÍLOVÉ POČASIE JE TU – PRIPRAVTE SA NA NEHO!

APRÍLOVÉ POČASIE JE TU – PRIPRAVTE SA NA NEHO!

S aprílovými dňami prichádza aj rozmarné počasie. Apríl je skrátka nevyspytatepný. Nenechajte si ním zaskočiť! Aký doplnok by vám teda tento rok na jar (a vlastne po celý rok) nemal chýbať v kabelke? Dáždnik! Oplatí sa ho mať v kabelke takmer vždy. Nielen, že ochráni váš dokonale upravený make-up, ale navyše vám pristane. 
Dáždnik neplní iba praktickú funkciu, ale predovšetkým ide o módny doplnok, ktorým je možné doladiť každý outfit a hlavne kabelku.

A aký dáždnik na jar teda vybrať?

Prim jasne hrá skladnosť. Na našom e-shope nájdete kvalitné dámske skladacie dáždniky v rôznych farbách a pre rôzne príležitosti. Môžete ich farbu zladiť s farbou vašej kabelky alebo vytvoriť tvrdý kontrast. Nájdete u nás červené, modré, ružové aj biele, vďaka ktorým budete chránení pred dažďom aj pred silnými slnečnými lúčmi. Jednofarebné, prúžkaté, posiate srdiečkami pre zamilovaných aj také, ktoré vám budú pripadať ako jarná rozkvitnutá lúka. Každý motív je niečím jedinečný, rovnako ako vy. 
Otvorenie dáždnika zvládnete jednou rukou, vždy si však prekontrolujte dostatočný priestor okolo seba, aby ste niekoho nezranili.
Tak teraz si už len vybrať, čo hovoríte:-) 

deštníky

Kvety na jar patria

Preto pre vás máme náš súkromný tip - praktický, malý dáždnik so štýlovým názvom Donatello v úžasnej farebnej kombinácii biela-čierna-ružová-červená a výnimočným moderným kvetinovým vzorom. S ním prežijete nepríjemnú jarnú spršku aj jesenné plieskanice s úsmevom na tvári. Tento elegantný dámsky kúsok meria po zložení iba 28 cm. Je ľahučký a ľahko sa rozkladá. Ako každý praktický a dobrý pomocník má aj tento vreckový dáždniček ochranný obal. Mini dáždnik je vybavený ľahko fungujúcim mechanizmom, ktorý sa spúšťa po stlačení gombíka na rukoväti, ktorá je prispôsobená ženskej dlani. Po rozložení je priemer dáždnika 97 cm.

front-view-young-female-with-colorful-umbrella-white-wall

5 tipov na údržbu

Po použití nechajte dáždnik úplne preschnúť v otvorenom stave.
Nesušte na slnku, ktoré by mohlo spôsobiť vyblednutie materiálu.
Pokiaľ sa drôty dáždnika v silnejšom vetre prekrútia, jemne s ním zatraste a pred ďalším použitím zarovnajte.
Automatický dáždnik nikdy neotvárajte silou ručne.
Na čistenie zašpineného poťahu použite vodu s kvapkou Jaru a mäkkú hubku.