Keď idete na lov: Vyberte si ten správny outfit podľa svojho štýlu

 Keď idete na lov: Vyberte si ten správny outfit podľa svojho štýlu

 

Chystáte sa do baru. S kamarátkou, alebo sama? To je jedno. Cieľ večera? Urobiť ten najlepší dojem a získať si obdiv akéhokoľvek muža, ktorého si zaumienite.

Prvé, čo budete pred takým večerom riešiť, je samozrejme váš outfit. Aby ste bola maximálne okúzľujúca, musíte sa cítiť pohodlne a sebaisto. Takže nemá zmysel hrať sa na niečo, čo nie ste a obúvať si vysoké topánky, keď sa cítite najlepšie v teniskách. Poradíme vám, ako sa na nič nehrať, dokonale zladiť svoj outfit a byť za hviezdu, kamkoľvek si vyrazíte.

Keď ste dušou typická žena

Šaty a podpätky sú pre vás vždy jasnou voľbou. Skúste si obliecť upnutejší strih, ktorý zdôrazní vašu postavu. Ale dajte si pozor, aby upnuté šaty nemali príliš hlboký výstrih − mohli by ste pôsobiť až príliš lacno. Čierne lodičky a čierna listová kabelka sú spoľahlivou kombináciou, ktorá nikdy nesklame. Navrch pridajte zlatú retiazku, červený rúž a môžete vyraziť!

1
Zdroj obrázku: asos-media.cz

 

Keď nedáte dopustiť na tenisky a ležérny štýl

Džínsy a biele tielko sú nadčasovú klasikou. A čo to znamená? Že túto kombináciu si môžete obliecť naozaj kedykoľvek. Pokiaľ sa teda nechystáte do divadla. Svoje milované džínsy doplňte s dobre padnúcim tielkom, prehoďte cez neho krémový kardigán, obujte si tenisky a do ruky vezmite krémovú elegantnú kabelku, ktorá celý outfit vyzdvihne o úroveň vyššie. Nezabudnite všetko doplniť elegantnými doplnkami a z pôvodne športového outfitu je trendy kombinácia vhodná kamkoľvek.

2
Zdroj obrázku: weareladies.net

Tenisky nie sú pre vás to pravé? Potrebujete pôsobiť viac spoločensky? Skúste svetlé džínsy vymeniť za tmavé. Namiesto obyčajného bieleho tielka si oblečte model s decentným volánikom a tenisky vymeňte za pohodlné oxfordky. A je to!

3
Zdroj obrázku: allthatglittersisgold.net

 

Keď ste dušou bohémka

Rozviate šaty, kvetinové vzory, prírodné odtiene a nekonečná romantika. Nebojte sa ukázať, že ste umelecká, bohémska duša a oblečte si blúzku s rozviatou kvetinovou sukňou a kožené čižmy. Všetko doplňte jednoduchou čiernou brašňou a nežnými doplnkami. A váš bohémsky vzhľad je na svete.

4
Zdroj obrázku: polyvoreimg.com